Brist på inspiration

Försöker att gå ut med hundarna på en långrunda på minst en timme om dagen och kissrundor lite då och då. Men jag tycker att det är så tråkigt för häromkring finns det inte många rundor att välja på. Det känns som att vi går samma promenad varje dag.. Men imorn ska jag försöka ta mig in mot Kinna och göra lite ärenden. Åka till djuraffären och köpa foder och annat smått å gott. Då ska jag försöka att vara ute lite längre än jag brukar med vovvarna:) Förhoppningsvis åker kameran med också för nya bilder är det dåligt med;)

God natt!


Vintern den är kort, det mesta regnar bort.



Dåligt med uppdatering det senaste. Men nu har det i alla fall varit julafton och det blev tyvär en grön sådan. vovvarna älskar när det är snö ute! Magnum speciellt han kutar runt och får dampryck på pommars sätt och ser så otroligt söt ut. Speciellt när han borrat ner näsan i snön så nosen är snötäckt:) Amy däremot har lite problem då snön fastnar som bollar under hennes mage om det är kramsnö.. Det ser lite roligt ut men det måste vara väldigt kallt och det blir jobbigt när vi går in. Får se till att ta lite bilder på dem sen nån gång när snön återvänder.

Snart är det dags för My Dog i Göteborg och det ser jag fram emot väldigt mycket! Dels för att se alla andra pommar men framförallt för att det blir spännande att se hur det går för vovvarna i ringen och om de klarar konkurransen. Jag ska ställa dem den 5+6 januari (tors+fre). På torsdag är det en domare från Holland och han dömer 24 pomeranians och på fredag är det en svensk domare som dömer 20 pommar. Min uppfödare ska dit ena dagen och det ska bli kul att träffa henne igen:)