Tuffa tider

Har jobbat som bara den denna veckan. Varit tvungen att gå upp ca 5 för att sen inte komma hem förrän vid 6-7 på kvällen. Tungt jobb i kombination med mycket bilkörning, det är slitsamt kan jag upplysa er om. Min dagmatte har meddelat att hon inte kommer kunna ha hundarna mer:( Väldigt tråkigt för både jag och hundarna trivdes väldigt bra med henne. Men det är som det är och vi kommer att sakna henne otroligt mycket! 
 
Att inte veta hur jag skulle lösa det med hundrna har varit enormt stressande men fick snabbt en dagmatte igen tack vare kontakter:) Hundarna kommer att få det perfekt hos henne också:) 
 
I helgen blir det utställning i Borås. Ska inte ställa men det ska bli kul att komma dit och se pommarna som ställs:) 

Magnum drömmer

Doggarna sover just nu medan jag sitter vid datan och kikar. Knäpptyst är det;) Tills jag hör hur Magnum börjar yla!? Så tittar jag på honom och börjar prata och då tystnar han och ser på mig. Undrar vad det var han drömde om? Jag tror aldrig det har hänt innan.. Men det var lite gulligt, för han trodde nog att han var övergiven;)
 
Magnummini:)

Finaste djurbilden

Sitter och letar igenom alla mina bilder på vovvarna i jakt efter den allra finaste/bästa. Markbladet har nämligen en tävling där man kan vinna presentkort på Djurmagazinet:)

Inte lätt att välja bild för det finns många som är fina. Funderar på att ladda upp några av korten som jag gillar allra bäst och så får ni vara med och hjälpa till:)

Denna är med bland mina favoriter.

Surtanten

Har fått låna en lägenhet som jag sovit i ett par dar. Nyss så hörde hundarna att det gick någon i trappuppgången och skällde. Då när denna sura kvinnan gick förbi "vår" dörr så smällde hon i näven i dörren och sa håll käften! Vem fan gör så? Och trodde hon att det skulle hjälpa? Då får ju hundarna bara mer anledning till att varna för fara. Visst att de skäller när de hör ljud här, de är inte vana vid att bo i lägenhet och då skäller de extra. Men nu idag så har de varit väldigt lugna. Jag antar att de kände på sig redan när kvinnan gick in att hon var "farlig".

Första dagen

På jobbet idag:) Har gått helt suveränt och fått egen personlig lärare som gått jämte mig hela dagen:) Vilken lyx! Det enda jag har att klaga på är att jag var uppe alldeles för länge igår och fick för lite sömn.. Och att jag inte tog med mig mer lunch och mellanmål till jobbet. Men imorn står det Findus färdiga norska fisksoppa på lunchmenyn och till mellanmål blir det honungsmelon:) Så det blir nog bättre då.

Har haft lite ont i fötterna idag också.. Inte skönt att gå mycket på hårda betonggolv och med hårda lånade stålhätteskor:( Men det blir nog bra sen när jag fått jobba mer och fötterna fått vänja sig. Idag fick jag även hämta ut ett par alldeles egna arbetsskor med stålhätta som känns lite bättre än de jag fick låna tillfälligt. Tänk att även om jag bara ska vara där i 5 veckor i sommar så har de redan betalt ett par rejäla arbetsskor till mig som jag dessutom får behålla efter att jag slutat!:) Jag kan tänka mig att skorna kostade minst 800 och de fick jag gratis:)

Hundarna har fått vara hos Emelie idag och hela kvällen har det varit pissväder så vi har inte varit ute något vidare.. Antar att hon ändå pysslat mycket med dem idag eftersom de verkar vara väldigt trötta.

Har även kollat runt lite efter en ny Puppiasele. En liten rosa till Amy:) Magnum passar ju så bra i sin och jag vill gärna att hon också ska få en. Tänkte beställt ifrån Pupstore men så gick jag in på en annan sida som jag har spanat in många gånger innan, Poshpooches.se. De har väldigt mycket fint där och bra utbud. Dessutom så har de låga priser om man jämför från andra hundbutiker på nätet. Till exempel såg jag att Puppiaselen jag vill köpa endast kostar 249:- där medan den kostar minst 289:- på andra ställen. En nackdel var dock att jag fick syn på en annan Puppiasele som jag inte sett innan men som jag blev sugen på.. Tänkte höra lite med er om vilken ni tycker att jag ska välja:)

Denna har jag till Magnum fast i Camoflagemönster. Jag är hur nöjd som hels!t Den sitter bra och är lätt att sätta på och ta av:) Modellen heter Soft Vest Harness B
Soft Vest Harness Pink

Men så såg jag denna och tyckte att den var väldigt söt. Den ser ut mer som en tröja med luva. Modellen heter Elite Harness.



Vad säger ni? Vilken ska jag ta? Bilderna är tagna från PoshPooches hemsida och skickade till mig.

Lång frånvaro, massa har hänt!

Ojojoj, nu var det länge sen sist.. Och mycket har hänt vill jag lova:)

1: Varit på Pomspecialen i Västerås och ställt ut Amy officielt första gången:) Skriver mer om det sen.
2: Fått ett "riktigt" sommarjobb som innebär att jag jobbar 7-16:20 varje dag i 5 veckor framåt och med en fet lön:)
3: Hunnit besöka Barcelona i 5 dagar:) Berättar mer om det sen med..
4: Varit och tittat och firat mina 2 underbara vänner på deras student:)
5: Min kamera har slutat fungera för tillfället så det kommer att bli dåligt med bilder på bloggen.. Möjligtvis blir det lite halvkassa foton tagna med mobilkamera.

Sen har det väl hänt mycket annat också men det hinner/orkar jag inte skriva nu. Börjar jobbet imorn och det innebär att jag kommer att få gå upp vid 4:30 tror jag!? Mycket tid på vägarna kommer jag att få lägga och mindre tid på hundarna. Som tur är har jag världens snällaste och gulligaste dagmatte som passar dem:) Hon är verkligen min klippa och jag tvivlar inte ett dugg på att hon tar väl hand om dem:)

Utställningsmässigt så kommer jag ligga väldigt lågt i sommar och inte ställa ut hundarna så mycket. Kanske blir det någon enstaka men för tillfället känner jag att jag inte har ekonomi riktigt för såna nöjen. Istället vill jag spara ihop en buffert så jag kan leva lite också;)

Magnum har varit hos veterinären och gjort PL-koll (Patella Luxuation) och fick klart godkänt med nollor på sina knän!:) PL är annars väldigt vanligt på små hundar och därför känns det glädjande att han är fri.

Till sist vill jag säga att jag tycker att det är ruskigt kul att en del av er läsare har fortsatt läsa min blogg under tiden jag har varit borta:) Har även sett lite nya kommentarer från nytt folk vilket gläjder mig:)