Invigt nya cykelkorgen

Ville cykla en runda idag och prova nya cykelkorgen:) Jag cyklade till ett gammalt järnvägsspår (där det inte finns nån järnväg kvar utan bara en mysig skogsväg) och gick med lösa hundar. Det var så varmt så därefter blev det till att cykla til närmsta sjö;) Hundarna har badat och jag tog en del kort som kommer upp lite senare;) Tror inte att det går att ladda upp från mobilen:(

Hej alla glada

Nu var det väldigt längesen som jag uppdaterade här. Men jag har haft fullt upp med annat så jag har inte riktigt hunnit..

Jag jobbar för fullt, de 2 senaste veckorna har bara bestått av jobb. Har knappt orkat med annat:( Lite lätt sjuk har jag också blivit. Ont i halsen:( Men under min frånvaro här så har jag smidit massa planer. Bland annat har jag planerat inför årets Pomspecial den 17 maj i Västerås:) Jag och Viktoria åker dit ihop med våra hundar. Kommer nog att ställa Amy tror jag. Magnum kommer att få stå lite vid sidan om det här året tror jag vad gäller utställning. Så satsar jag på Amy istället. Blir kanske inte så många utställningar trots allt pga att det kostar en del.. Den som lever får se;)

Syrran har kommit på den briljanta idén om att göra en weekendresa i sommar med mamma och mig. I Lördags var vi hos mamma och kollade på resor och räknade ut kostnader. Igår ringde mamma och berättade att de bokat flyg och hotell. Den 9-13 juni åker vi till Barcelona!:) Det ska bli rikitgt underbart och kul! Känns som att det var länge sen jag var utomlands.

Under veckan som gått har jag hunnit med att prata med Andréa i telefon i ca 2 1/2 timme totalt. Hon sa att hon och Nilo saknar oss och vi saknar definitivt dom också. Får se om de kanske kommer hit i helgen. Jag har varit inne på hennes blogg och kikat och jösses vad Nilo har växt! Han har blivit en stor herre nu:) Riktigt fin är han också:) Vill ni in och kika så hittar ni deras blogg här: http://www.niloo.devote.se/. Ska se till att länka dit också.

                            Bildbomb











Present

Fick en försenad födelsedagspresent av Lisa igår:) Titta vad fin den är!


Detta är bilden som hon målade efter


Lisa är grymt duktig på att måla/teckna och jag tycker att man ser att det är Amy som är på tavlan:) Ska hänga upp den på väggen så fort jag kan:)

Gårdagen

Var ju i Borås igår och gick runt i Knalleland med Lisa en stund innan även Johanna gjorde oss sällskap. Lisa ville kika på skor men hon hittade inga. Kollade lite i andra affärer också men handlade inget. Vi var inte där så länge utan åkte hem ganska fort. Lisa är ingen stadsmäniska och jag hade inga pengar att direkt handla för. Huvudsaken var ju att vi fick med oss Johanna hem:)

Tillbringade dagen och natten hos Lisa och Johanna var ju med också:) Vi dansade dansmatta och spelade plump. Jag tror inte att jag har spelat det kortspelet förr och det tog sin lilla tid. Men kul var det! Slutresultaten blev Lisa på 3:e plats med 140p, jag på 2:a plats med 240 p och Johanna vann med 270p. Hann även kolla lite på Big Brother och Jersey Shore. Första gången som jag ser ett helt BB- avsnitt och det var väl ingen höjdare direkt.. Inte så att jag tänker fortsätta följa det.

Inne på Chilli i Borås:)

Blanda kort tyckte Amy var iintressant;)

Johanna gillar att bjuda på sig själv;)

Väcktes av Lisa

Som undrade om jag ville följa med till Borås och möta upp Johanna. Klart att jag vill det, sånt tackar jag aldrig nej till;) Lisa kommer nog när som helst och vi får se vad Borås har att erbjuda idag:P

Efter regn kommer..

Nyss ute på kvällsrundan. Har varit så himla tråkigt väder idag så vi har hållt oss inomhus;) Men vid åtta när jag tittade ut så hade det slutat regna så då bestämde jag mig för en uppfriskande promenad:) Det var riktigt frisk luft och jag hörde massvis med fåglar. Första gången för iår som jag hörde så många samtidigt. Gott om djur ute var det också. Såg både kanadagäss( okej det är ju faktiskt också en fågel), harar och rådjur:P  Nu ska jag äta lite och sen ska jag sova.
Imorgon skulle nog Johanna komma hem till Mjöbäck:) Får se om det blir jobb eller om jag umgås med henne:P

Lägenheter

Fick mail av Marks bostad där jag är inskriven. De mailar ut passande lägenheter som är efter mina önskemål. Just nu fanns det 3 st som jag är lite intresserad av så jag gjorde en intresseanmälan på alla. Det skadar inte och jag binder mig ju inte att hyra någon av dem.

Kanske lite tidigt än att börja flytta med tanke på att jag knappt börjat jobba. Men samtidigt så vill jag ha närmare till jobbet:) Då kan jag spara in lite bensinpengar. Tidigast inflyttning är första juli så det är ju ett tag kvar. Vi får se hur om jag får något svar framöver;)


Minns ni Nilo?

Minns ni att jag träffade Andrea från Göteborg som har Nilo? Nu ska hon snart börja blogga hon också. Vi har pratat om att träffas och att hon ska komma hit:) Hon var sjuk just nu så vi får se när det blir av. Lilla Nilo blir snart 8 månader och har börjat få mer päls:) Längtar efter att få se honom och träffa Andrea igen:)

Nu ska jag äta lite mannagrynsgröt och glo på Tv. Efter det ska hundarna förberedas inför bad.


Märkligt

Var inne på min internetbank nyss för att kolla saldot. Där stod det att jag handlat på min lokala mataffär på min födelsedag den 7/4 vilket inte stämmer.. Vet att jag inte har handlat något där då:S Beloppet var inte så stort, 40 kr och 40 öre. Men jag förstår inte hur de kunnat dra för något jag inte handlat?? Och jag minns inte när jag handlade där senast.. Det var nog minst 2 veckor sen. Mycket märkligt!

Ska nog se till att bada hundarna idag. Var ett himla tag sen som jag badade Magnum så åtminstone han behöver det.

Borstade igenom honom för någon dag sen och halva han försvann. Nu är han ju riktigt tunnhårig om man jämför med hur han var innan. Titta nedan så förstår ni;)

Min hand med tussen

Magnum ser nöjd ut över att ha blivit av med all extra päls:P

Lilla tjejen

Var länge sedan som jag vägde Amy men idag när jag åt frukost så tänkte jag på det och tog fram vågen:) Jag tycker att hon är liten men egentligen är hon i precis lagom storlek. Det är ju Magnum som är stor;)



21

Fyller jag idag:) Fick frukost på sängen av käraste och så fick jag två presenter, 1 stort påskägg med godis och
så fick jag den cykelkorgen jag önskat mig:) Perfekt! Hade det inte varit snö ute nu så hade jag invigt korgen.

Ikväll blir det kalas hos mamma och innan dess tänkte jag ringa mormor och se om jag kunde samåka med dem. Känns lite onödigt att åka med två bilar upp när det går att tränga ihop sig;)


Amy har hunnit busa lite med kusinen Ludde också:)



Kalas

Igår var det ju kalas hos Lisa. Det bjöds på tacogratäng och marängswiss till efterätt. Underbart:)
Amy fick lite barnterapi. Hon har ju inte varit jätteförtjust i min lillebror på 3 utan skäller mest på honom och håller sig undan. Lisa har två kusiner som är 5 och 7 och Amy låg i knäet på en av dem och blev även buren. Amy blev ordentligt pillad på lite överallt och det gick bra:)
Lisa sitter och borstar vovvarna nu:)

Påskfiranden

Lisa har ju fyllt år förra helgen och ikväll ska det firas:) Åker lite tidigare till henne än tiden för kalaset men det är för att jag är uttråkad och för att hundarna älskar att vara hos henne;) Imorn blir det påskmiddag hos självaste svägerskan och fler från den familjen:) Syrran fyller också år:) På Lördag fyller jag år och då ska jag till Svenljunga och fira min och Fias födelsedagar med middag och familjeträff:)

Får väl se om jag lyckas uppdatera något emellanåt och ska försöka ta lite härliga kort. Bilderna nedan är tagna för ett par dar sen när killen ville ta en närmare titt på vindkraftverken som byggts här i närheten.



Nu har det hänt igen

Efter jobbet märkte jag återigen hur bilen inte ville starta. Denna gången var den helt stendöd. Absolut ingenting hände när jag vred om nycklen:( Som tur var fanns det en snäll mamma i närheten som hjälpte mig utan att tveka:) Tummen upp för henne!

Tiderna på jobbet var idag 08:30-13:30. Hittils så har jag inte jobbat fulltid någon dag men blir det ett par timmar bara så är jag nöjd. Nytt ställe var det idag också och sammanlagt hat jag nu jobbat på 4 olika skolor. All personal som jag mött och jobbat med har varit väldigt trevliga och hjälpsamma:)

Testade en ny grej med hundarna när jag kom hem. Brukar köpa såna där tuggskor till dom och nu kletade jag i lite räkost längst in. Så nu har de lite att göra en stund;) Ett tips är därför att köpa valfri mjukost (tub blir nog lättast) och kleta in det på lite kluriga ställen.. Tex inuti en toarulle eller någon liten burk/ask som de får försöka öppna. Går också att köpa någon sån där aktiveringsleksak och klabba in det i;) Jag har testat räk och baconost och det har varit väldigt poppis hos mina hundar.



Jobb och otur

Jobbat idag mellan 7:30-15:00. Fick jäkligt brått på morgonen eftersom jag blandat ihop tiderna idag och imorn. Typiskt mig:( Efter jobbet så åkte jag och köpte skor som jag kan jobba i. Därefter blev det Kinna en runda för att uträtta lite ärenden, lämnade bilen och strosade i affärer. När jag sedan kommer tillbaka till bilen så är den död. Går inte att starta..Skit! Min bil är ju så himla bra (ironi) så att när jag lämnar den så måste jag stänga av lyset. Annars står den och lyser och äter batteri och det var just detta som hade hänt... Ringde Markus, han jobbade över och kunde inte hjälpa mig på en stund. Ringde Lisa som jag sett i Skene men då var hon i Axelfors.. Ringde pappa för jag visste att han skulle in till Kinna. Nehe han skulle inte åka in förrän efter ett par timmar..

I slutändan fick jag sitta och vänta på att Markus skulle ringa och det gjorde han efter en 40min. Äntligen!

Nu ska jag ut med hundarna på en härlig lugn promenad:)


Ring ring

Nu den senaste kvarten så har telefonen ringt konstant. Viktoria har ringt och undrade om jag ville gå promenad med henne och Ludde i Skene. Klart jag vill det:) De har även ringt mig från kommunen så imorn och på torsdag så är det jobb inbokat:) Jippi! Känner hur pengarna rullar in;)

Igår var det fotning på mammas jobb och hundarna var med och skötte sig strålande! Blir nog jättebra när allt är klart. Fick en peng för det också vilket är klart upskattat:) Men för att hinna till mamma innan klockan blev allt för mycket så fick jag köra som en blådåre och sluta lite tidigare från jobbet..

Nu ska jag äta, sminka mig och packa in hundarna i bilen:)


Morgon

Verkar som att jag är ledig idag. För än har ingen ring och de brukar ringa vid 7.. Ska nog in och kontrollbesiktiga bilen om allt går som planerat.
Skit, verkar inte funka att ladda upp bilder när jag bloggar från mobilen:(

Borås nästa

Ligger i sängen och ska strax sova. Fick pappas "gamla" telefon idag och ville provblogga från den;) Vet inte om det blir jobb imorn men i vilket fall som helst så ska jag in med hundarna till Borås. Hoppas nästan att jag är ledig imorn så att jag hinner borsta och kanske bada vovvarna. Markus blev färdig med bilen ikväll också så den har jag hämtat. Hoppas bara att den går igenom besiktningen den här gången:)
Hörs imorn!