21

Fyller jag idag:) Fick frukost på sängen av käraste och så fick jag två presenter, 1 stort påskägg med godis och
så fick jag den cykelkorgen jag önskat mig:) Perfekt! Hade det inte varit snö ute nu så hade jag invigt korgen.

Ikväll blir det kalas hos mamma och innan dess tänkte jag ringa mormor och se om jag kunde samåka med dem. Känns lite onödigt att åka med två bilar upp när det går att tränga ihop sig;)


Amy har hunnit busa lite med kusinen Ludde också:)



Kommentarer
Postat av: Angelica + pommarna

GRATTIS! Hoppas det blir en god tårta. ;D



Hehe ja, jag brukar kunna dra mig för att bada Maggi med sin tjockpäls med. Chloé har lite sämre kvalitét på underullen så hon är lättast av dom alla. =) Själva borstningen är det inget som jag tycker är svårt. Men när det kommer till att trimma nacken... Och trimma så det blir en balans mellan byxorna och manen, det är svårt tycker jag. Allra helst på Maggi eftersom jag är foder åt honom. Hahah, han är jag ju extra petig med ifall uppfödaren vill "se" på honom.



Håller med dig. Dom här brukade jag borsta en gång i veckan och då fällde dom ALDRIG. Nu var det tre veckor sedan jag borstade dom och man ser att pälsen blir ful och att det fastnar i soffan. =/ Jag har hört att dom ska badas en gång varannan vecka om dom inte ska ställas ut. Så det brukar jag köra på. =) Jag tar en hund per kväll så jag inte drar ut på det mer.

Postat av: Andréa

Åh, en sådan cykelkorg vill jag skaffa mig till lille Nilo också! ;P frågan är ju om han lär tycka om det.. ;)

2012-04-10 @ 16:31:50

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL:


Din kommentar: