Nilo

Magnum fick ändå åka med till Götet idag. Jag har träffat en väldigt trevlig tjej idag som skulle passa Magnum under tiden som jag var inne på jobbmässan. Men innan jag kom in dit så gick vi en långrunda tillsammans i stan. Hon har också en liten pom som lystrar till namnet Nilo. En jättesöt och väldigt busig kille på 6 månader:)

Det kändes lite konstigt att bestämma träff med henne för vi har tidigare bara haft kontakt via nätet. Jag blir alltid lite nervös för man vet ju inte hur personen är.. Det visade sig att hon var hur go som helst och vi hade väldigt mycket att prata om:) Framförallt handlade snacket om pommar;) Jag hoppas verkligen att det blir fler gånger vi träffas med hundarna för så här roligt var det länge sen jag hade!

Amy fick vara hemma idag pga av att jag ville veta var jag hade henne plus att det nog inte hade varit så bra att stressa upp en ungtupp;) Det blev helt enkelt lugnast så.

Magnum verkar ha haft en riktig toppendag med både stadsvandring, bussåk, spårvagnsåk och gos med nya människor. Ni kan tro att han var trött på väg hem. Tills han kom innanför dörren iallafall och fick träffa Amy... Men han verkar vara lite lugnare mot henne nu, kanske är höglöpet nästan slut? Eller var det för att han var så trött? Det ger sig.

Blev lite dåligt med kort idag och jag önskar att jag hade fått några bilder på sötisen Nilo:P Håll tummarna för att Nilo ska få egen blogg:)

         I bussen mot Göteborg


             Inne i den lilla vänthallen vid korsvägen


            Magnum just nu

Kommentarer
Postat av: Angelica + pommarna

Hehe har samma sele jag också till mina vovvar ibland. Dock andra färger. =)



Jag gör samma sak. Stänger in dom i olika rum. Ibland erbjuder mor min att ta tiken eftersom hon bara har en tik hemma.

Postat av: Andréa

Haha ja Nilo är då en busig liten pälsboll. ;P

Och helt samma känsla från min sida, otroligt roligt vi hade! Men det vet du redan. ;)

Sov söta Magnum hela vägen hem på bussen? :)

Jag var nyss och kollade Nilos tänder btw, och det visade sig att det var en tand iaf som behövdes dras.. så det blir nog antagligen en tid där hos en tandspecialist om typ.. 3 veckor. -.- de hade ingen tidigare tid , :/

Och jag måste veeerkligen öva på att peta i munnen på Nilo, kolla hans tänder osv, för han är riktigt kinkig när det gäller det, inte ens veterinärerna kommer åt, haha. :P Jag får göra det åt dem.. -.-' ;)



Och ja, en blogg måste skaffas! Så kan jag lägga upp massor av bilder. :D

2012-02-22 @ 18:47:02
Postat av: Angelica + pommarna

Jo tycker också att selarna är bra. Oftast på morgon och kväll som jag tar på halsbanden för att det ska gå snabbt och smidigt att bara trä på. =)



Ja det är tur att jag kan få hjälp. Annars lugnar dom sig väldigt fort om jag bara stänger in henne. Men extrajobb när man är ute på rastningar såklart. =/



Ja när dom väl är i samma rum eller på promenader är dom ju på henne, men efter en stund kan dom ju hetspinka lite på en buske. Men dom matvägrar ju aldrig som tur är. Inte så mycket gnäll bara en jäkla massa juckande mot allt som passerar. x)

2012-02-22 @ 21:41:10
URL: http://linneaangelica.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Andréa: Ja han sov som en stock!:) Jättetrött var han.



Skönt att det inte var fler:P Tråkigt att det inte fanns tid tidigare:( Hehe ja det kan vara bra att lära dom;) Magnum var också väldigt jobbig när han tappade tänder, fick knappt röra i hans mun.. Antagligen för att han var väldigt öm. Egentligen är det bara att pilla och pilla och peta upp läpparna och titta så ofta som möjligt. Till slut förstår ju hunden att det inte är någon fara;)



Ja gör det! Nu när Nilo fortfarande är såpass ung så blir det ju extra kul att följa utvecklingen;) Så kan du ju gå tillbaka sedan när han är äldre och minnas hur han såg ut:P

2012-02-24 @ 11:28:09

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL:


Din kommentar: